Од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА (07.06-09.06.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во #Тинекс:
КАПСУЛИ за машинско перење алишта ARIEL 82/1 за само 699ден.
ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА PERFEX 4слојна 8/1 за само 86ден.
Тинекс секој ден со вас!