Германскиот колбас е дел од културата на земјата и задолжителен придружник на германската трпеза.
Оваа недела во нашата понуда имате можност да го вкусите извонредниот и оригинален Германски колбас 🇩🇪 Hareico Steak- Griller 🇩🇪 за скара во XL пакување од 320гр.
(Содржи дури 90% свинско месо)
-Ексклузивно само во СТОКОМАК!