Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 26.11 до 28.11 купете Перустија ајвар по промотивна цена од 195ден. и Фруктал класик по намалена цена од само 39ден. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!