blank

Дали сте знаеле дека брисачите биле измсилени на почетокот на 20 век? Целта била да се избегне користење на ист пешкир за сите деца во училиштата во Америка.
Набавете си брисачи Палома по намалена цена и побарајте ги во Гранап маркетите во ваша близина. Акцијата трае до 16.6.2021.