👉 Одлична ПАКЕТ понуда од ЧЕТВРТОК (18.11.2021) во сите Тамаро маркети!
🥤🍫 Пепси лимета (1.5L) + Милка чоколадо ОРЕО (100gr) за само 50 денари!
Понудата ќе е достапна од четврток, во сите Тамаро маркети и ќе трае до потрошување на залихите!