Пешкирите за плажа со димензии 70х130 на Фротирка може да ги набавите во нашите маркети со 6 Купони+ и доплата од само 299 денари. Пешкирите се од домашно производство на Фротирка, а промотивниот период трае од 1.6 до 15.8.2021 година. Веро – се грижиме едни за други.