Замислете ги само колку добро ќе изгледаат на некоја лежалка покрај плажа. Овие пешкири, кои се домашно производство на Фротирка, со димензии 65х130 може да бидат ваши со само 6 Купони+ и доплата од 249 денари. Акцијата важи за сите маркети Веро во период од 1.6 до 15.8.52021 година.