Неверојатна понуда на пешкири за плажа на Фротирка со врвен македонски квалитет достоен на светските стандарди.
Пешкирите се со идеална големина од 70x170cm, а истите можете да ги набавите по уникатната цена од 329 денари, само со Купон плус акцијата на Веро со собрани 6 купони.
Акцијата трае до 15.08
Посетете ги некој од нашите маркети и пронајдете го вашиот идеален модел.
Уживајте во летото со Веро.