Пиво Златен Даб Класик лименка 500 ml со 20% намалување – само во Vero!

Со одлично намалување од 20% и одлична цена од 35 денари, искористете ја оваа акција и освежете се по супер цена само до 30-ти Јуни!

Во сите Vero маркети!