Вистинско освежување во текот на целиот ден со неделната понуда во Зур Маркет.
Вашите омилени пијалоци, оваа недела по акциска цена:
Пепси 1.5л со вкус на лимета по цена од 46 денари
Пиво Златен Даб, лименка 330мл. 24 денари
Пазарете со насмевка-Зур Маркет