Пробајте го овој извонреден Полски специјалитет:
Пиероги 500гр со спањаќ и моцарела.
*Пиероги се полнети кнедли, најчесто со солен или сладок фил. Истите се приготвуваат со едноставно завиткување на филот во тестото кое е без квасец.
Ви посакуваме пријатен апетит!