Почитувани следачи на Ценометар.мк

Доколку планирате денес да пазарите за викендот и наредната недела, Ве советуваме да погледнете ажурирани цени кај нас. 

Сите ажурирани цени од најголемите маркети се достапни во делот Производи и Цени.

Со споредба и правење кошничка, Вие заштедувате значајни средства ( во просек од 800-1.200 денари по пазарење во различен маркет)

Споредете и заштедете – затоа што секој денар е важен!