Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети
Специјална понуда од 10 август од пиљарите на FRUIT LAND
Aкцијата е достапна на пиљарите на Fruit Land во маркетите во Велес, Скопје, Битола, Градско и Росоман