Од ЧЕТВРТОК до НЕДЕЛА (01.07-04.07.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс:
 СИРЕЊЕ мешано EXTRA 1кг. за само 199ден.
ALOMA сладолед 1000мл. за само 75ден.
Тинекс секој ден со вас!