Премиум квалитетен какао крем Леона со 13% лешник со неВЕРОјатно намаленa цена од 82 денари и попуст од 25% единствено во маркетите на Веро!
Погледнете ја целокупната понуда на акциските Веро производи за периодот од 17.6 до 04.6.2021г.