MautnerMarkhof рен 100 г, повторно во асортиманот на Стокомак! Еден од најмоќните и најлековити зачини на природата, со буквално неограничени корисни својства како во кујната така и во медицината. ✅
👉 Достапно во вашиот најблизок Стокомак маркет!