Подгответе совршено мезе за вашата вечерна седенка.
Рептил со неделна акција на Тиквеш вино Фонтане Ди Суд и Далматинска пршута.
За максимално уживање во Фонтане Ди Суд, подгответе канапеи со хумус и далматински пршут од брендот Пивац.
Неделата започнете ја со Тиквеш вино и убава трпеза.
Изберете Рептил !
Рептил – Најдобрите состојки за специјално гастрономско искуство.