Рептил СУПЕР ПОНУДАТА на свеж лосос продолжува.
Свеж лосос (1кг.) по супер цена од 879 денари.
Изберете Рептил !
Рептил – Најдобрите состојки за специјално гастрономско искуство.
_______________________________
**Важи до: 26.11.2021