Рептил понуда:
Свинско со праз од Рептил Кујна во комбинација со EVIA лути пиперчиња.
Уживајте во вкусот на вашиот Рептил ручек.
Изберете Рептил !
Рептил – Најдобрите состојки за специјално гастрономско искуство.
_______________________________
**Важи до: 22.11-28.11.2021