Рептил кујната го има највкусниот оброк за целото семејство.
Рептил понуда:
Селско месо 1кг. по цена од 475 денари
Рептил Специјал-Најдобрите состојки за специјално гастрономско искуство
**Акцијата трае од 08.10-15.10.2021