САМО уште денес! Понуда која не се пропушта!Чокоснекови по одлична цена во КАМ! Snickers и Mars по намалена цена од 17 денари и Bounty за намалена цена од 19 денари само во КАМ!Побрзајте оваа одлична цена не се пропушта!