Покрај намирниците што ќе ги купите, потребни за целото семејство, за сметка над 1500ден ние ви подаруваме свежо пиле Extra кое може да го подготвите за вашиот семеен ручек, да го направите посебен и да уживате.
Oд 04.11-10.11.2021 ЕДИНСТВЕНО во Супер Тинекс East Gate Mall.