Само уште денес: Кромид и ѓумбир со одлична цена и попуст до 22% само во маркетите на КАМ!

Одлична цена на кромид од само 21 денар и на ѓумбри од само 219 денари, моментално најевтино на пазарот на маркет!

Побрзајте, понудата трае уште денес!