Крекери Васа оригинал крцкав леб 275 г за 88 денари и корн флекс Злато поље 500 г за 89 денари. Проверете ја целокупната понуда што трае од 4.6 до 10.6.2021 год. на линкот: https://vero.com.mk/
Веро – се грижиме едни за други!