Наш предлог за брз ручек готов за само 30мин – вкусна лазања подготвена по оригинален италијански рецепт.
Промотивна цена која не се пропушта, а промоцијата трае до 11.08.!
Искористете ја оваа одлична понуда и спремете на брзина вкусни свежи лазањи!