Најсвежата акција може да ја најдете во маркетите на TINEX.
Не заборавајте да ги набавите омилените свежи намирници и да се подготвите за тековниот викенд.
Тинекс секој ден со вас!
Акцијата важи од 25.06 до 30.06.2021г.