Лососот е еден од најхранливите видови риби кој нуди неколку здравствени придобивки. Богат со омега-3 масни киселини, витамин Б12 и други основни хранливи материи, лососот е прекрасен за здравјето на косата и кожата. Одличниот вкус и одличните здравствени придобивки на лососот го прават една од најомилените риби во светот.
Свеж Лосос по супер цена во
Мега Миса маркет.
Пазарете со мерак
——————————————————————————–
Salmoni është një nga speciet më ushqyese të peshkut që ofron disa përfitime shëndetësore. I pasur me acide yndyrore omega-3, vitaminë B12 dhe lëndë të tjera ushqyese thelbësore, salmoni është i mrekullueshëm për shëndetin e flokëve dhe lëkurës. Shija e shkëlqyeshme dhe përfitimet e shkëlqyera shëndetësore të salmonit e bëjnë atë një nga peshqit më të pëlqyer në botë.
Salmon i freskët me super çmim në
Mega Misa market.
Bleni me kënaqësi