Во месарниците на Тинекс, купете секогаш свежо јунешко месо.
✔️Јунешка кртина од бут шол 1кг. по цена од 489ден.,
✔️Јунешка кртина од бут 1кг. по цена од 479ден.
Уверете се во врвниот квалитет и неверојатниот вкус.
*Акцијата важи од 25.06 до 27.06.2021г.