Да ⚽️ навиваме ⚽️ и славиме заедно за нашата 🇲🇰репрезентација 🇲🇰 со, 🍺🍺HORAL 🍺🍺Пивото со (4,6% алкохол) приготвувано по традиционална технологија, со отворена главна ферментација и процес на созревање во древни визби. Традиционален мирис и вкус од далечната 1860 година, избалансирана горчина и густа стабилна пена. Квалитетот на пивото е достигнат преку внимателен избор на суровини, традиционален процес на производство и долго созревање , повеќе од 40 дена на ниски температури.
Оваа неела со извонредна понуда КУПИ 6 , и плати помалку (29 денари за лименка) по повод започнување на Европското фудбалско првенство!