Подгответе брз, едноставен и вкусен појадок со сетот 2+1 Wudy виршлите со кашкавал 150гр ( пилешко и мисиркино месо) со супер цена од 79 денари!

Побрзајте, акцијата трае до 24-ти Јуни!