Голема акција на сите сладоледи Плазма на Фриком за летно освежување, а за љубителите на благо, тука е Милка чоколадниот крем кој е со -32% попуст.
Акцијата важи од 06.08. до 12.08.2021.
Веро – се грижиме едни за други