Сладоледи со вкус на ванила и црна рибизла по одлична цена од 95 денари за 6х80 ml за сладолед од ванила и црна рибизла и само 69 денари за 6х120 ml за сладолед со вкус на ванила – само во Kipper.

Оваа неделна акција трае до 17-ти Јуни! Побрзајте!