Сладолед Oreo 4 х 110ml со „страшно“ намаление од 45% и одлична „замрзната“ цена од само 132 денари- само во Кит-Го маркети!

Акцијата важи од 14.06 до 19.06.2021г. – побрзајте и искористете ја оваа одлична слатка понуда!