Десерти на кои никој не може да им одолее!
Подгответе вкусни палачинки премачкани со омилениот чоколаден крем 🙂
Пазарете брзо и безбедно и online ➡️ www.e-tinex.mk
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 20.06.2021 година.