Израдувајте ги вашите најмили со детски тротинет!
Соберете 4 Pampers поени кој што можете да ги добиете со купување на некои од двата производи на Pampers: Pampers Active Baby или Pampers Pants за кои што ќе добиете 1 Pampers поен по производ. Акцијата трае до 31.07.
Повелете во маркетите на Веро!