Не пропуштајте го првото извлекување, утре, по Дневникот во 17:00 часот, на Телевизија 24!
Можеби среќниот добитник на нов автомобил ќе бидете токму вие!
🎁Очекувајте вредни награди!
🍀Ви посакуваме многу среќа!