Специјална понуда за Светскиот ден на еспресо кафето! 🤩☕️
Со секое купено Franck Filter Rituali 250гр. или Franck Espresso Rituali 250гр. по цена од 169 денари, добивате подарок еко-торба 🎁
Секогаш верни на вас 🍀