blank

Постојат некои работи кои го одбележале и разубавеле нашето детство кај секого од нас. Сите се сеќаваме на моментите кога со нетрпение чекавме во домот да ни пристигне добро познатата Plazma на која сеуште сме верни.
Со секоја купена Plazma Original и мелена плазма, добивате подарок креативна лимена кутија.
Побрзајте во маркетите на Веро бидејќи количините се ограничени!
Веро – се грижиме едни за други!