Стоко

Абразивната паста за гребаници 🚗 AUTOMAX 🚗 е погодна за ефикасно обновување на оштетените делови на мат или лакираните површни на вашиот автомобил.
✅Наночестичките што продираат во структурата на лакот активно ги одделуваат честичките од нечистотија и помагаат да се изедначи површината.
✅Восокот од карнуба дополнително ја збогатува бојата на лакот.
✅УВ-филтрите во составот го заштитуваат лакот од штетните ефекти на сончевата светлина.
✅Содржи состојки кои ја отстрануваат тешката нечистотија предизвикана од измет на птици, смола и катран!
✅Универзална формула дизајнирана за сите типови на возила!
-Ексклузивно само во СТОКОМАК!