И оваа сезона повторно во нашиот асортиман Bros прашакот против мравки, кој докажано ефикасно делува во борбата против мравки!
-Произведен во Европска Унија, во Р. Полска, задоволувајќи ги најстрогите критериуми и стандарди за квалитет и безбедност на нашето здравје и здравјето на нашите најблиски!