🇵🇱 Tupiko 🇵🇱
Детска лулашка со заштитна рачка
✅ Со попречна шипка во две нивоа кои обезбедуваат удобност и безбедност на детето!
✅ Конструкција која дозволува лесно и едноставно поставување!
✅ За деца од 3+ години!
✅ Максимално дозволено оптоварување 20кг!
✅ Димензии 32,5 x 36.3 x12 cm!
✅ Сертифицирано, проверено и безбедно за употреба!