🍦Tricolore 🍦
За неодоливо летно разладување ви го препорачуваме извонредниот млечен леден десерт Tricolore сладолед во форма на ролат 1000мл. со извонредна цена од 95 денари!
-Ексклузивно само во СТОКОМАК!