🇵🇱 Celfast 🇵🇱
Сет Celfast Црево за наводнување 15м. со додатоци
✅ 4ри слојно висококвалитетно црево Quattro!
✅Млазница за прилагодување на млазот!
✅ Брз приклучок црево за стоп!
✅Брз приклучок за црево за проток на вода!
✅Приклучок со женска нишка G3/4