🚗 AutoMAx 🚗
Чистачот на тркала e ефикасенo средство специјалено дизајнирано за чистење на сите челични и алуминиумски тркала.
✅Ефикасно и , без напор ја отстранува тврдокорната нечистотија, како што се: прашина од сопирачките, маслото, остатоците од гума и другите нечистотии на улиците!
-Ексклузивно само во СТОКОМАК!