Декорирањето 🍽 храна 🍽 е посебна уметност која започнала многу одамна од страна на Јапонските готвачи!
Целта на декорирањето е да се направи храната да изгледа убаво, примамливо, дополнето со креативен стил!
Luminarc чинијата за тестенини совршено ќе се вклопи на вашата трпези, претставувајќи ги во најдобро светло вашите извонредни специјалитети!