Од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА (09.08 – 11.08.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс:
СЛАДОЛЕД noisette ALOMA 900мл. за САМО 129ден.
ГЕЛ за перење алишта PERSIL 3л за САМО 459ден.
Тинекс секој ден со вас!