Од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА (14.06-16.06.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс:
СЛАДОЛЕД FRIKOM 1650мл. за само 119ден.
 КАФЕ NESCAFE 200гр. за само 225ден.
Тинекс секој ден со вас!
Пазарете брзо и безбедно и online ➡️ www.e-tinex.mk