„Страшна“ понуда: Сет Ariel 7.2kg+Lenor+Fairy+Proper+Корпа за одлична цена од само 999 денари – само во Ramstore маркетите!

Искористете ја оваа уникатна понуда која трае до 18.08. во сите Ramstore маркети!