„Страшна“ понуда на овчо сирење „Кораб Трница“ со 28% попуст само во Tinex оваа недела!

Со одлична цена од само 229 денари и намаление од неверојатни 28% ова е зделка на неделата!

Побрзајте и искористете ја оваа уникатна понуда која трае до 27-ми Јуни!