LATE NIGHT SHOPPING викенд понуда САМО во РАМСТОРЕ маркетот во Skopje City Mall!!!
САМО овој викенд, од 02.07 – 04.07, купувајте од оваа листа на производи по ЕКСТРА цени!
РАМСТОРЕ – Добиј повеќе, Живеј подобро!